biokube.be

Waterzuiveringen

Het gamma afvalwatezuiveringen van BioKube bestaat uit modellen voor individuele gezinnen tot modellen voor gehele dorpen of grote bedrijven.

 

Het instapmodel is de BioKube Pluto: een eenvoudige waterzuivering die het afvalwater van maximaal 5 personen zuivert tot de standaardnorm van 25mg BOD/l. 

 

Indien u uw water beter wenst te zuiveren of u wenst het water in een vijver of gracht te lozen (of waarom niet hergebruiken) kiest u voor 5 personen beter voor de BioKube Venus 5. 

 

U heeft een groot gezin, of u zoekt een oplossing voor twee woningen of voor een woning met vakantieverblijf of voor ... u kan opteren voor de BioKube Venus 10: een zeer robuuste waterzuivering die het afvalwater van maximaal 10 personen zuivert tot de strenge lozingsnorm van 10 mg BOD/l.

 

Bij meerdere woningen samen of op landbouwbedrijven komt de BioKube Mars in beeld.  Deze zuivering kan het afvalwater van 10 tot 30 personen zuiveren tot de lozingsnorm die u verkiest.

 

Gaat u op zoek naar een waterzuivering voor een ganse straat of voor grotere bedrijven dan is de BioKube Jupiter of de BioKube Bioreactor voor u de geknipte oplossing.  Op maat gemaakt voor uw afvalwaterprobleem worden de opgelegde lozingsnormen behaald.

 

Het buitenbeentje de BioKube Uranus zorgt voor de oplossing op die plaatsen waar een tijdelijke waterzuivering nodig is.

 

Indien u uw gading niet gevonden heeft, aarzel dan niet ons te contacteren en wij bekijken samen met u eventuele oplossingen.

installatiehandleiding_biokube.pdf