biokube.be

Grotere zuiveringen

 

Jupiter

 

De Jupiter zuivert afvalwater van 75 tot 600 personen (15 tot 120 m³/dag). Dit waterzuiveringssysteem is uitermate geschikt voor groepjes huizen en gehuchten of grotere landbouwbedrijven De waterzuivering wordt volledig voorgemonteerd geleverd, gereed voor installatie. Afhankelijk van de situatie kan de waterzuivering voldoen aan de Europese of aan de Elite lozingsnormen.

 

 

 

 Bioreactor 

 

De BioKube Bioreactor wordt gebouwd voor 100 tot 8000 personen (van 15 tot 4000 m³ afvalwaterwater per dag). De Bioreactor wordt geleverd als losse actieve zuiveringselementen die ter plekke worden ingebouwd in betonnen tanks. Net zoals de andere BioKube systemen zuivert de Bioreactor tot de verschillende lozingsnormen. De Bioreactor is uitermate geschikt voor dorpen en landbouwindustrieën. 

 

 

BioKube Uranus: het buitenbeentje 

 

De Uranus werd ontworpen voor het zwaardere werk , snel inzetbaar en gemakkelijk verplaatsbaar. Ingebouwd in een 20 voet of 40 voet container zuivert de Uranus het afvalwater tot de gekozen lozingsnorm en kan de waterzuivering makkelijk verplaatst worden. Het gamma start bij 50 personen met ingebouwde voorbezinktank. Het grootste systeem zuivert het afvalwater van 400 personen in twee 40 voet containers.

BioKube Bioreactor

 

 

Prijzen van de waterzuivering zijn op te vragen bij WELL.