biokube.be

Particulieren

Zuivering voor particulieren

BioKube heeft verschillende waterzuiveringen die perfect het afvalwater van uw woning kunnen zuiveren.  Van de Pluto over de Venus tot de Mars: stuk voor stuk waterzuiveringen die huishoudelijk afvalwater zuiveren tot de verplichte lozingsnorm of tot een door u gekozen zuiveringsgraad.

 

Via onze geschoolde techniekers kunnen wij ook instaan voor onderhoud of opvolging van uw installatie. Indien u na aankoop van een BioKube binnen de 3 maanden een nieuwe klant aanbrengt, ontvangt u het eerste onderhoud gratis.

 

 

Al het afvalwater dat in de woning geproduceerd wordt kan u zuiveren met de BioKube: toilet, afwas, douche, afwasmachine, bad en lavabo, .....  U verzamelt het afvalwater en loost dit op een voorbezinker, na deze voorbezinker stroomt het afvalwater naar de BioKube waar het gezuiverd wordt.   Regenwater dient volledig afgekoppeld te worden.  Producten die u dient af te voeren naar het containerpark mogen niet geloosd worden op de waterzuivering.

 

Reinigingsproducten, geneesmiddelen, ... mogen en kunnen gebruikt worden zolang u ze in normale dosissen volgens de voorschriften gebruikt.

 

Een referentielijst vindt u onder de rubriek "wie zuivert water".