biokube.be

Particulier: iba

 

Pluto

 

De BioKube Pluto is het kleinste BioKube systeem. De doorsnede van de waterzuivering bedraagt maar 100 cm. De Pluto zuivert afvalwater afkomstig van 1 gezin (5 ie of inwonersequivalent) tot de standaard Europese en Belgische lozingsnormen. Het systeem dient geplaatst te worden na een goed werkende voorbezinker (minstens 2500l).   De inlaat van de Pluto zit op -150 cm en de uitlaat op -20 cm.  Hierdoor vormen diepliggende leidingen geen probleem en kan het gezuiverd water gemakkelijk geloosd worden, zelfs bij hoge waterstanden in het ontvangende water.

 

 

 

Ø 100 cm. Hoogte 160 cm. Gewicht 95 kg.

Kostprijs (geleverd binnen België, excl. BTW*): vanaf 2700,00 euro

 

 

 Venus

 

De BioKube Venus is iets groter dan de Pluto. De doorsnede van het systeem bedraagt 110 cm. De Venus zuivert afvalwater afkomstig van 1 gezin (5 ie of inwonersequivalent) tot de strenge Elite lozingsnormen.  De Venus kan ook gebruikt worden voor 10 personen. De zuiveringsgraad is dan conform de Europese lozingsnorm.  Het systeem dient geplaatst te worden na een goed werkende voorbezinker. De inlaat van de Venus zit op -170 cm en de uitlaat op -20 cm.  Hierdoor vormen diepliggende leidingen geen probleem en kan het gezuiverd water gemakkelijk geloosd worden, zelfs bij hoge waterstanden in het ontvangende water.

 

 

Ø 110 cm. Hoogte 183 cm. Gewicht 170 kg.

Kostprijs (geleverd binnen België, excl. BTW*): vanaf 3500,00 euro

 

* het BTW regime is afhankelijk van verschillende factoren: plaatsing zelf, door ons of door uw aannemer, ouderdom van de woning, ...