biokube.be

Kwzi

 

 

De BioKube Mars is een compacte waterzuivering. Met een doorsnede van 200 cm zuivert de Mars het afvalwater van 10 tot 30 personen. Door het aanpassen van blowers en dragermateriaal zijn er verschillende versies mogelijk.

 

De Mars zuivert afvalwater afkomstig van 10 tot 30 personen tot de strenge Elite lozingsnormen. Indien de Europese lozingsnorm volstaan kan het afvalwater van 15 tot 30 personen gezuiverd worden.

 

Afhankelijk van de uitvoering bevinden zich de blowers in het systeem in een afgesloten compartiment of in een behuizing buiten de waterzuivering.  Bij de grootste waterzuivering is eveneens een kleine pompput noodzakelijk.

 

Het afvalwater dient steed via een voorbezinker geloosd te worden om bezinkbare delen af te scheiden aangezien die niet in het systeem mogen komen.

 

De Mars waterzuivering ontvangt het water op -140 cm en loost op -20 cm.  Diep liggende afvoerleidingen vormen hierdoor geen probleem en het gezuiverde water kan steeds makkelijk afgevoerd worden.

 

 

 

 

 

Ø 200 cm. Hoogte 150 cm. Gewicht 320 kg.

Kostprijs (geleverd binnen België, excl. BTW*): vanaf 4500 euro voor een Mars 30 ie

* het BTW regime is afhankelijk van een aantal factoren: plaatsing door ons, door aannemer of door uzelf, ouderdom woning, eigen BTw boekhouding, ...